Útvonaltervezés, 2. rész

2009.07.29. 23:06

Címkék: tervezés útvonal

 Most, hogy a szállások, mit csúcspontok már megvannak, hozzákezdhettünk a részletes útiterv elkészítéséhez. Könnyűnek tűnt a feladat: csak össze kell kötni a pontokat, esetleg hozzáadni a látnivalókat és kész is az útvonal!
A tervezést a Google Maps-szel végeztem és most értékeltem igazán azt a képességét, hogy meg lehet ragadni az útvonalat és arrébb ráncigálni: sok helyen a gyors útvonal kompot igényel, viszont pár km plusz (igen, néha csak 2-3 km-rel lett hosszabb az út) autózás bevállalásával kikerülhetjük némelyiket. Nincs kompfóbiám, de van egy-két nap, amikor olyan feszes lett a napi etap, hogy nem fér bele egy esetleges több órás várakozás.
Ha már ingyen reklám, akkor hadd hívjam fel a figyelmet a Google Maps egy másik szolgáltatására, amely nagyon jól jött és jön a mai napig: ha van gmail fiókunk, az útvonalterveket elmenthetjük saját tárképeink közé és bármikor elővehetjük, megjeleníthetjük őket, akár egyszerre többet is. 
 

Minden napra külön útvonaltervet készítettem és mentettem el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fjord.blog.hu/api/trackback/id/tr591281053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása