Bergen: megtelt

2009.07.23. 23:20

Címkék: szállás tervezés faház kemping

Mivel az Odda környéki szállásnál nagyobb volt a mozgásterünk, először a bergeni szállást próbáltam lefoglalni. Ebben az is közrejátszott,hogy itt két napot szándékoztunk maradni, hogy miután szombat este megérkezünk, másnap a városban tölthessük az időt és csak hétfő reggel induljunk tovább Laerdal irányába.

Nos, amivel nem számoltam, hogy Bergenre a hétvége jutott és a városra kikerült a virtuális „Megtelt” tábla. Semmilyen low-budget szállást nem találtam, s a város 50 km-es körzetében található egyetlen kemping sem volt szabad – legalábbis szombat este nem.

Mikor már azon tanakodtunk, hogy mégiscsak kell vinni sátrat, jött az isteni szikra: mi lenne, ha inkább Odda környékén töltenénk a szombat estét és csak vasárnap reggel mennénk át Bergenbe. Az út oda 2-3 óra, tehát jut még a városra elég.

Mindenesetre, mivel a város menti kempingben, a Lone Campingben vészesen fogyott a szabad helyek száma (az egyike volt azon kempingeknek, ahol on-line info volt a szabad helyekről), itt gyorsan lefoglaltam a vasárnapi szállást. Válogatni nem volt lehetőség, ez az áron is meglátszik: 510 NOK-ba került.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fjord.blog.hu/api/trackback/id/tr551278290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása