Oslo rögtön keresztbe tesz

2009.07.20. 18:00

Címkék: szállás tervezés

Alig kezdtem meg a szállások szervezését, máris kihívásba ütköztem: lekéstem az oslói olcsó szállásokat. A youth hotelek tele, a B&B szállások – ha egyáltalán van még szabad helyük – ott kezdődnek, hogy napi 1.200-1.300 NOK (kb. 35.000 Ft). Így kapásból az első két nap elviszi a szállásra tervezett költségvetés harmadát. Egy szóval: Norvégia drága, de Oslo még azon belül is drága.

Más megoldást kell találnunk, osztottunk, szoroztunk, végeztünk egy kis piackutatást. A végén arra jutottunk, hogy jobban járunk, ha inkább bérlünk még két napra autót, s Oslón kívül keresünk szállást e két napra. Így viszont a szálláskeresés mellett párhuzamosan az autóbérlés rejtelmeit is felfedhetjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fjord.blog.hu/api/trackback/id/tr641276407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása