Újra van repülőjegyünk

2009.04.09. 13:56

Címkék: utazás repülőjegy

Előző körünk kudarcától kedvünket nem vesztve újra belevágtunk a jegykeresésbe, azonban most már nyitva a nem fapados társaságok felé is.

Nem is kellett sokat keresgélni, mert a Lufthansa-nál hamar találtunk alternatívát. Igaz, a legkedvezményesebb jegy eléréséhez két nappal meg kellett toldanunk az utunkat (majdcsak elleszünk valahogy… ;-)), mindkétszer át kell szállnunk (odafelé Frankfurtban, vissza Münchenben), de a végső ár alig lett drágább, mint az előző: 90.000 Ft-ból megúsztuk.

Itt hadd meséljem el a „Lufthansa-bingo” élményemet. Mikor on-line foglalunk jegyet, meg kell adni az indulás és visszaút időpontját, majd kapunk egy 7x7-es táblázatot, ahol a sorok a megadott indulási dátum +/- 3 nap, míg az oszlopok az érkezési időpont +/- 3 napot reprezentálják és a metszéspontokban az adott napokhoz rendelt jegyár látható. Itt kell a megfelelőre bökni. Ami viccessé teszi az egészet, hogy az árak minden frissítéskor változtak, így a tegnap este 67.000 Ft-os jegy reggel már 85.000 Ft volt. Szerencsére kitartó frissítéssel egészen 44.700 Ft-ig leszorítottuk az árat. Érdemes volt várni…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fjord.blog.hu/api/trackback/id/tr491273602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása